O nama

U svetu razvijenih informacionih tehnologija, ubrzanog tehnološkog napretka kao i ubrzanog tempa života i poslovanja, iznalaženje dobrih i pametnih marketinških rešenja, upotreba bezbedne i moderne zaštitne odeće i obuće, imperativ je i obaveza svakog ko želi da svoj proizvod ili uslugu što bolje pozicionira na tržištu i da članove svog tima, koji učestvuju u procesu rada, opremi na moderan i pre svega bezbedan način.

Na ovom mestu je tačka našeg susreta, jer smo mi tim osnovan sa idejom da ponudi dizajnerska rešenja prilagođena vašim potrebama i zahtevima za marketingom ili da vaše gotove marketinške poruke i logoe odštampamo na promo materijalima iz našeg bogatog asortimana, ili na vašim proizvodima.

Prateći trendove i bezbednosne norme konstantno unapređujemo asortiman zaštitne opreme koju brendiramo po vašoj želji ili ideji, čime članovi vašeg tima osim što ispunjavaju sve bezbednosne zahteve oni su ujedno svojim modernim izgledom i vaši promoteri.

Pametna i ciljana promocija vašeg proizvoda ili usluge, bezbedan i moderno odeven tim koji učestvuje u procesu vašeg posla, za nas su izazov, jer mi želimo da zajedno sa vama gradimo uspeh!

063/7006860